Ukratko

Elektroinstalacije su prisutne u svim područjima našeg rada i življenja: kod kuće, na radnom mjestu, u javnim objektima. Pružanje sigurnog i pouzdanog djelovanja svih elemenata koji sastavljaju elektroinstalacije je ključni zadatak svih elektrotehničara.

Tko smo mi?

Želja nam je upoznati Vas sa tvrtkom Ares d.o.o. i prezentirati Vam naše poslovne mogućnosti i u 100 % je privatnom vlasništvu, već dugi niz godina tvrtka je prisutna na domaćem tržištu, u našim referencama možete vidjeti popis naših investitora, kao i našu foto galeriju sa uslugamam koje smo uspješno i kvalitetno napravili. Tvrtka ARES d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Đakovu i od tada pa do danas djelatnost tvrtke je izrada ispitivanjem elektrotehničkih instalacija i instalacija sustava zaštite od djelovanja munje, te konzalting i inženjering usluge iz područja elektrotehnike. Također od 2016 godine tvrtka je prošila svoju djelatnost na izvođenje elektrotehničkih instalacija i energetsko certificiranje zgrada sa jednostavnim i složenim sustavom.

Koji je naš cilj?

Cilj nam je da u svim područjima djelatnosti postignemo visoke standarde kvalitete i zadovoljne investitore i poslovne partnere. Dakako da je od naših početaka ciljano i primarno područje našega rada bila Slavonija i Baranja, odnosno područje naših pet slavonskih županija, ali smo vremenom naše usluge proširili i prema partnerima izvan toga kruga. Danas smo našu djelatnost proširili na cijelu Hrvatsku, pa ovoga trenutka radimo projekte od Dubrovnika, Paga, Krka, Rijeke, Poreča, preko Zagreba do Vukovara...

Zadatak tvrtke

Stalni zadatak tvrtke je stručno usavršavanje i poznavanje najnovijih tehničkih rješenja, kako bi našim investitorima i partnerima dali najbolje savjete i prijedloge tijekom izrade projekata ili stručnih studija. Otvoreni smo za kvalitetnu poslovnu suradnju, bilo sa pravnim ili fizičkim subjektima. Kontaktirajte nas i uvjerite se u mogućnosti koje Vam nudimo.